Activitats, Fem comunitat

Descobrim el Camí de ronda, de Vilanova i la Geltrú a Sitges, amb Peus, per a què us vull?

Prepareu les motxiles perquè sortim d’excursió amb Peus, per a què us vull?, aquest cop ens proposen una excursió per descobrir el Camí de ronda, de Vilanova i la Geltrú a Sitges.

Gran part de la costa catalana està solcada per petits senders que discorren paral·lels al mar, travessant bells penya-segats i descobrint platges recòndites. Coneguts com a camins de ronda, deuen el seu nom a l’ús que se’ls donava originalment. Aquests senders eren recorreguts per guàrdies i contrabandistes: uns feien la ronda vigilant que cap nau desembarqués d’amagat sense pagar els impostos de duana, els altres els utilitzaven per introduir mercaderia d’estraper-lo.

Molt a prop de Barcelona, entre Vilanova i la Geltrú i Sitges, hi ha un atractiu tram de costa que podem recórrer fàcilment a través d’un antic camí de ronda. Es tracta de la Ruta de les Cales del Garraf, un itinerari que segueix part del camí de gran recorregut GR-92 a través de bells paisatges marins que combinen puntes, penya-segats, petits caps i cales tranquil·les i aïllades.

Més informació

📅 PROPERA SORTIDA 21/01/2024
📍 Descobrim el Puig de la Creu
🕢 Horari : Sortim a les 10:00 hrs i tornem a les 16:00 hrs.

Grup de Telegram: https://t.me/joinchat/plHvVCnIkdcyNDFk

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.