Mercat en línia

El Mercat Solidari o d’intercanvi és una iniciativa de la comissió d’Acció Social de l’AMPA que té l’objectiu de fomentar la solidaritat i la consciència mediambiental entre les famílies tot aplicant la regla de “les tres R”: reduir, reutilitzar i reciclar.

Fins que va arribar la pandèmia, el mercat es feia trimestralment al pati de l’escola i tot allò que sobrava, es donava a entitats de la ciutat perquè fessin arribar el material a aquells que ho poguessin necessitar, com ara Drapaires d’Emaús o la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) de Sabadell, que donen suport a persones amb dificultats econòmiques o en risc d’exclusió social.

Aquest curs, per adaptar-nos a la situació sanitària, el mercat es fa per internet, a través d’un taulell d’anuncis. Si teniu coses que no utilitzeu, que li van petites als vostres fills o que no voleu i penseu que algú altre les pot aprofitar, pengeu el vostre anunci al taulell que trobareu al final d’aquesta pàgina, i les podreu intercanviar per allò que us faci falta, o simplement regalar a qui les necessiti.

Què es pot donar?

Roba, sabates, material escolar, llibres… És imprescindible que tot el que doneu estigui en bon estat! No es pot aprofitar el taulell per vendre res, tot s’ha d’oferir gratuïtament.

Qui hi pot participar?

Totes les famílies de l’escola. Encara que no doneu res, podeu agafar el que necessiteu.

Com funciona?

Per participar al mercat en línia, cal escriure una nota o anunci clicant el “+” que trobareu sota l’apartat corresponent (roba infants, roba adults, joguines i llibres, accessoris i altres). Hi heu d’explicar el que necessiteu o el que oferiu, indicar les dades de contacte i també hi podeu afegir fotografies.

Per veure el taulell sencer, feu clic a la icona del requadre amb una fletxa, a la cantonada superior dreta:

Made with Padlet