L’AMPA

Com a mares i pares formem part de la comunitat educativa de l’escola. Mitjançant la nostra tasca podem millorar l’educació dels nostres fills, organitzant serveis complementaris, arribant on les administracions no arriben, reivindicant la qualitat de l’ensenyament…

L’AMPA és l’eina que ens permet canalitzar la participació de les famílies dins aquesta comunitat. És una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectes referents a l’educació, amb l’objectiu d’aconseguir, juntament amb els mestres i l’equip directiu, la millor formació pels nostres fills, basada en els principis propis d’una societat democràtica.

junta_ampa

Junta

  • Presidenta: Carme López
  • Secretaria: Marina del Bas
  • Tresorer: Jordi Carmona
  • Membres actius: Marta Andrés, Ramon Àvalos, Aleix Casademont, Esther Correa, Sara Milla, Tamara Moya, Íngrid Goset, Carme López, María Losada, Eduard Mellado, Marta Salido, Esmeralda Suárez.

Socis

Els socis de l’AMPA són totes les famílies de l’escola, per mitjà del pagament d’una quota de 25 € anuals per família, que s’inclou en la quota de materials que es paga a l’inici de cada curs.

Funcionament

L’AMPA s’organitza de forma assembleària, tal i com recullen els estatuts de l’associació. Els socis hi poden participar de dues maneres:

  • Assemblea General: Reunió anual de totes les famílies sòcies, en la qual es fa balanç del curs anterior i es presenten els pressupostos i els projectes previstos per al curs entrant. Se celebra com a mínim una vegada a l’any.
  • Reunions mensuals: La junta s’organitza en comissions de treball i es reuneix mensualment durant el curs per coordinar i fer seguiment de les activitats i els serveis que es gestionen des de l’AMPA. Aquestes reunions són obertes a tots els socis i sòcies que vulguin participar de forma activa a l’AMPA.

Les convocatòries es publiquen en aquest web i també es notifiquen per xarxes socials i mitjançant full informatiu. Estigueu atents!

Mentrestant, us deixem la presentació que es va fer a l’última assemblea general:

Assemblea general octubre 2018
Cliqueu sobre la imatge per accedir a la presentació