Xerrades

Parlem sobre “Com acompanyar la Sexualitat dels infants” (06/05/2021)

El proper 6 de maig, a les 17.30 h, continuant amb el cicle de Xerrades en família, es realitzarà una sessió titulada “Com acompanyar la Sexualitat dels infants”. Es tracta d’una xerrada on-line i gratuïta a càrrec de Anna Salvia. Psicòloga en educació i salut sexual. De què parlarem? · Si no saps com reaccionar davant… Continua llegint Parlem sobre “Com acompanyar la Sexualitat dels infants” (06/05/2021)

Xerrades

Parlem sobre “Com introduir més verdures als infants” (15/04/2021)

El proper 15 d'abril, a les 18.30 h, continuant amb el cicle de Xerrades en família, es realitzarà una sessió titulada “Com introduir més verdures als infants”. Es tracta d’una xerrada on-line i gratuïta a càrrec de Silvia Escorihuela. De què parlarem? Les famílies acostumem a oferir als nens les verdures bullides o en cremes (així… Continua llegint Parlem sobre “Com introduir més verdures als infants” (15/04/2021)

Actualitat, Fem comunitat

Hem recaptat 680 € per a la Marató 2020!

Aquest cap de setmana es va acabar la venda de mapes per a l'activitat #AventuraperlaMarató que van crear els nens i nenes de l'escola Samuntada, juntament amb tot l'equip docent i l'AMPA. Estem molt agraïts per les vostres participacions i amb molta alegria podem anunciar que es van recaptar 680 € per a la Marató de TV3 que enguany s'ha dedicat a la Covid-19.