Fem comunitat

PREPAREU LA CÀMERA DE FOTOS, QUE TORNA L’ESTIU SAMUNTADA!

Torna una nova edició de l'#EstiuSamuntada! Feu-nos arribar una foto del vostre estiu i entre totes les fotos participants, sortejarem un lot de quatre entrades per anar al cinema! Tant és si marxeu de vacances com si us quedeu a la ciutat, només cal que: 1️⃣ Feu una foto del vostre estiu on hi aparegui… Continua llegint PREPAREU LA CÀMERA DE FOTOS, QUE TORNA L’ESTIU SAMUNTADA!

Serveis

Inscripcions extraescolars 2021-2022

Després de setmanes de feina, per fi us podem oferir la proposta d’activitats per al proper curs! A la secció d’extraescolars d’aquesta web hi trobareu tota la informació sobre horaris, preus, inscripció i forma de pagament. També hem elaborat aquest díptic amb tota la informació resumida: El període d’inscripció comença avui i finalitza el 31 de juliol (excepte per a… Continua llegint Inscripcions extraescolars 2021-2022

Actualitat, comunicació

Comunicat davant la negativa de l’Ajuntament a donar suport al bicibús i el bus a peu

Comunicat de les famílies de l’Escola Samuntada davant la negativa de l’Ajuntament de Sabadell a donar suport a iniciatives de mobilitat activa i sostenible cap els centres educatius, com són les línies de bicibús i de bus-a-peu impulsades per diverses escoles de la ciutat.

Activitats, Fem comunitat

Participem a la “Fes-te gran” de la Creu Alta!

Com ja és tradició, des de l'AMPA col·laborem amb la resta de les entitats del barri en l'organització dels actes festius de la Creu Alta. Concretament, aquest any estem col·laborant amb el Torneig de Futbol Sala i la Bicicletada popular. Per això, us volem animar a participar-hi 🙂

Xerrades

Parlem sobre “Com acompanyar la Sexualitat dels infants” (06/05/2021)

El proper 6 de maig, a les 17.30 h, continuant amb el cicle de Xerrades en família, es realitzarà una sessió titulada “Com acompanyar la Sexualitat dels infants”. Es tracta d’una xerrada on-line i gratuïta a càrrec de Anna Salvia. Psicòloga en educació i salut sexual. De què parlarem? · Si no saps com reaccionar davant… Continua llegint Parlem sobre “Com acompanyar la Sexualitat dels infants” (06/05/2021)

Xerrades

Parlem sobre “Com introduir més verdures als infants” (15/04/2021)

El proper 15 d'abril, a les 18.30 h, continuant amb el cicle de Xerrades en família, es realitzarà una sessió titulada “Com introduir més verdures als infants”. Es tracta d’una xerrada on-line i gratuïta a càrrec de Silvia Escorihuela. De què parlarem? Les famílies acostumem a oferir als nens les verdures bullides o en cremes (així… Continua llegint Parlem sobre “Com introduir més verdures als infants” (15/04/2021)