Extraescolars

Finalment, seguint les indicacions de l’escola, hem decidit anul·lar les activitats extraescolars que organitzem des de l’AMPA per la impossibilitat de garantir la continuïtat dels grups estables. Creiem que les extraescolars tenen un valor més enllà de la conciliació i són molt importants per a la formació integral de la persona, però entenem que aquest curs ens trobem en una situació excepcional i cal prioritzar la salut.

Hem fet una excepció amb el servei d’acollida i ludoteca perquè considerem que és essencial per facilitar la conciliació familiar. S’han introduït canvis en el seu funcionament per adaptar-lo als protocols de prevenció de la COVID-19.

També fem una excepció amb l’extraescolar de Natació perquè està organitzada per una entitat externa, fora del recinte escolar. En aquest cas, les famílies que s’hi vulguin apuntar hauran de responsabilitzar-se de l’acompanyament dels nens i nenes fins a les instal·lacions del Club Natació Sabadell (Gran Via), tant a infantil com a primària.

Natació infantil i primària

A càrrec del Club Natació Sabadell.

Infantil: 144 €/curs.
Pagament domiciliat. Es reparteix en tres rebuts (octubre, gener i març) per facilitar el pagament, però s’ha de pagar TOT el curs, encara que es produeixi baixa.
Acompanyament a càrrec de les famílies.

Primària: 112,50 €/curs.
Pagament domiciliat. Es reparteix en tres rebuts (octubre, gener i març) per facilitar el pagament, però s’ha de pagar TOT el curs, encara que es produeixi baixa.
Acompanyament a càrrec de les famílies

La inscripció es pot fer de dues maneres:

Acollida matinal i Diverludo

A càrrec de Village Niu.

Inscripció a través de la seva web.